Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Etetési krízisek

Nagy kérdés ebben a fejlett, modern világban, hogy anyatejes vagy tápszeres a baba. Mi esetünkben mind a kettő ezért, most ebben szeretnék egy kis tapasztalatot mutatni.
Tovább
 

Apás szülés 

A mi esetünkben szó sem lehetett arról, hogy a férjem ott legyen velem a szülőszobán. Elmondom miért.
Tovább
 

Arany óra

A terhességem előtt selytelmem sem volt, mit is jelent ez a kifejezés. A szülés után, egy olyan óra hossza ( minimum), amikor az anya és a baba kettesben vannak, az anya a mellére próbálja helyezni a gyermeket. Ha jól tudom, van olyan hely, ahol az apa is csatlakozhat, és a kis család, egy idili kezdet részese lehet.
Tovább
 

Szülőszoba

Vannak napok, amelyek nem szállnak el, ezek közé tartozik az is amikor világra hoztam leányomat. Nem mondanám, hogy mindenre kristály tisztán emlékszem, pedig nem régen történt. ( Előzmények) Amikor reggel kezdett élénkülni a környezet, jött egy kedves kishölgy, fiatalabb mint én, még az éjszakás csapathoz tartozott. Látszott rajta, hogy nagyon izgatott, az esetleges...
Tovább
 

Amit nem mondtak el

Szerencsés vagyok mert nagyon jó tanácsokat kaptam terhességem alatt. Az anyukám messzemenően elátott jó tanácsokkal, a védőnőm is nagyon jó. Mégis volt egy dolog ami kimaradt, és kicsit féltem tőlle. Most szeretném nektek elmondani, hátha másnak is megfordul a fejében a kérdés. Mi történik amikor megérkezek a kórházba?
Tovább

pelusmamus

blogavatar

Íme, megtörtént velem is a csoda és anya lettem. Szeretném veletek megosztani azokat az élményeket, és tudást amit magaménak tudhatok. Remélem, hogy a kismamák, nagymamák, és azok is tudják majd élvezettel olvasni, akik csupán készülnek még erre a szerepre, vagy csak érdekesnek találják ezt a témát.

Legfrissebb bejegyzések

2020.10.07.
2020.10.03.
2020.10.02.
2020.10.01.
2020.09.30.

Utolsó kommentek