Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Baba a neten

Ne lepődj meg kérlek, a bejegyzés elején hited, és meggyőződésed lesz, hogy nem vagyok normális. De a végére, nagyon bízom benne, hogy megértesz legalább egy kicsit. Álláspontom: a gyereknek nincs semmi keresnivalója az interneten!!
Tovább
 

Terhesség szoptatás alatt

Ez volt az első téma amit feljegyeztem a blogolni szeretnék az anyaság dologról jegyzetlapra. Azt gondolom, hogy talán ez az a terület amin a legtöbbünk nehezen igazodik el. Mert oké, van egy alap üzemmód, tudjuk hogyan működik a teherbe esés mint olyan, aztán jön a terhesség ami már egy nehezebb talaj, mert felborul az eddigi bioritmusunk, de az igazi para a szintlépés,...
Tovább
 

Babázás vírus idején

Az előző bejegyzés pici folytatása képpen, lássuk, hogy mi történik úgy, hogy gyermeket nevelsz vírus idején, konkrétan úgy születik, hogy ilyen helyzettel kell szembe néznie a családnak.
Tovább
 

Vírus és Várandósság

A várandósságban, az az első érzése szerintem minden jövendőbeli anyának, hogy elkezd félni. Megközelítőleg mindentől is. Erre az alap érzésre jött az én esetemben 2020, a "nem tudod mi fog történni holnap" éve.
Tovább
1234
»

pelusmamus

blogavatar

Íme, megtörtént velem is a csoda és anya lettem. Szeretném veletek megosztani azokat az élményeket, és tudást amit magaménak tudhatok. Remélem, hogy a kismamák, nagymamák, és azok is tudják majd élvezettel olvasni, akik csupán készülnek még erre a szerepre, vagy csak érdekesnek találják ezt a témát.

Legfrissebb bejegyzések

2020.10.07.
2020.10.03.
2020.10.02.
2020.10.01.
2020.09.30.

Utolsó kommentek